BENİM İÇİN UYGUN MU?

 

 

Spatz3 Benim İçin Uygun mu? 

Spatz3 Ayarlanabilir Mide Balonu
Hastaların kilo vermesi için en etkili yoldur.
*BMI’niz 27’nin üzerindeyse.

*Bazı ülkelerde minimum BMI 30'dur.

Mide balonu dünya çapında aşırı kiloların azaltılmasında klinik olarak kabul edilen bir araç olarak algılanmakta ve son 30 yıldır Avrupa, Güney Amerika ve Asya’da ve daha yakın zamanda Amerika Birleşik Devletleri’nde başarıyla kullanılmaktadır.

Kilo Verme Sistemleri Değişken Sonuçlar Elde Eder

Başarılı kilo kaybı, başlangıçtaki vücut ağırlığının en az %10’unu kaybetmek ve bir yıl içinde geri almamak olarak tanımlanır. Bu standarda göre, tek başına diyetler için başarısızlık oranları %80 – 95 aralığındadır.

Bu gerçekler, insanları kilo verme rejimlerine bağlı kalmaktan caydırır.

Spatz3 Ayarlanabilir Mide Balonu Sistemi, kilonuzun kontrolünü yeniden kazanmanıza yardımcı olacak kilo kaybı için cerrahi olmayan bir tedavidir. Profesyonel olarak denetlenen bir davranış değişikliği ve diyet programıyla uyumlu olarak kullanıldığında, kilo vermeyle ilişkili sağlık ve estetik faydaları elde etmenize ve korumanıza yardımcı olabilir. Eşsiz Spatz3 Mide Balonu, hem balon hacminin ayarlanmasına hem de daha uzun implantasyon süresine olanak tanır – bu özellikler piyasadaki diğer mide balonlarında mevcut değildir.

Beden Kitle İndeksi Hesaplama

kg
cm
mide balonu nedir

İşime Yarayabilir Mi? 

Son 30 yılda 300.000’den fazla insan mide balonlarının yardımıyla ortalama 10-30 kg (22-66 lbs) kilo kaybetti. Kişisel motivasyonunuz ve diyet değişikliklerine ve davranış değişikliğine uyma isteğiniz Spatz3 Ayarlanabilir Balon ile başarınızda önemli faktörlerdir.

Belirli tıbbi durumları olan hastalar Spatz3 Ayarlanabilir Balon implantasyonu için uygun olmayabilir. Mide balonu tedavisine karar verme konusunda uzman bir hekime danışılarak verilmelidir.

Ücretsiz 4 Adımlı Rehberinizi Hemen Alın!

Sizin için DOĞRU kilo verme çözümünü nasıl seçeceğinizi öğrenin!